دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان گفت: در حال حاضر ۱۸ عرصه تخصصی در حوزه تشکلهای مردمی راهاندازی شده و در حال حاضر ۱۷۵ تشکل مشغول فعالیت هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، میثم صابریون بعد از ظهر امروز در آیین اعطای احکام امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: طی ۲۳ سال مجاهدت، نهایتا سال ۱۳۹۴ اصل هشتم قانون اساسی به تصویب رسید و این قانون به دستگاهها ابلاغ شد، این قانون دستورالعملهایی داشت و اصلاحیه آن در ۴۳ ماده به تایید دستگاههای مرتبط رسید.
وی از مهمترین فعالیتهای ستاد امر به معروف به ثبت و راهاندازی تشکلهای مردمی اشاره کرد و گفت: ستاد امر به معروف میتواند مجموعههایی که مستعد هستند و توانایی ثبت و راهاندازی گروههای مردمی را دارد به آنها مجوز قانونی ارائه کند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان یادآور شد: طبق قانون این تشکلها میتوانند قابلیت سمن پیدا کنند و بتوانند در مواقعی به عنوان مدعیالامور وارد شوند و در تمام مراحل دادرسی در کنار پرونده حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه تا سال ۱۳۹۷ حوزه امر به معروف و نهی از منکر حوزه تکمحور بود افزود: شاید بیشترین آسیب را در جایی میبینیم که ستاد را محدود به عفاف و حجاب میدانند و این جفایی بود که در حق ستاد شد.
صابریون با تاکید بر اینکه یکی از وظایف ستاد امر به معروف در حوزه مدیران ادارات است بیان کرد: عرصههای تخصصی امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفته و در حال حاضر ۱۸ عرصه تخصصی در حوزه تشکلهای مردمی را داریم که اگر گروهی این توان و استعداد را داشته باشند میتوانند از آن سامانه مشخص شده ورود داشته و کارها را دنبال کند که هم اکنون ۱۷۵ تشکل مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در باب شبکهسازی و جاری و ساری ساختن گفتمان انقلاب، تشکیل و راهاندازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر مساجد، محلات، هیئات، اصناف، احزاب و اقشار است که در دوره جدید ستاد در حال پرداختن به این موضوع هستیم که در فاز اول ۱۴ مسجد به عنوان قرارگاه اصلی هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان همدان خاطرنشان کرد: در محلات کانونهای فرعی مساجد نظام مسائل محلات را احصا میکنند و بر روی حل مسائل مردم حرکت میکند و خردهرهبران محلات با این رویکرد شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه در سال جاری پیرامون انسجامبخشی و شناسایی شوراهای امر به معروف در دستگاههای اجرایی، احصای ۱۲۴ شورای امر به معروف است و در تمام دستگاهها شوراها تشکیل شد.
صابریون در انتقاد از برخی دستگاهها عنوان کرد: تشکیل شوراهای امر به معروف از وظایف دستگاههاست و شخص رییس مسوول تشکیل و دنبالکننده این شورا خواهد بود که باید سختکوشتر به وظیفه قانونی خود عمل کند.
وی با بیان اینکه طراحی و اصلاح نظام آموزشی را نیز خواهیم داشت گفت: در حال حاضر پنج سطح آموزش در ستاد داریم، ستاد در مقوله آموزش دو راهبرد ایجاد نظام فکری و کادرسازی را دنبال میکند چون نظامنامه آموزشی ستاد بر اساس اندیشه شهید مطهری و اندیشه امامین انقلاب اسلامی طراحی شده که این پنج سطح آموزش به صورت غیرحضوری در دسترس است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان خاطرنشان کرد: تدبیری که در معاونت آموزش و پژوهش ستاد استان داریم اینکه این فصل آخر سال جاری را بتوانیم آموزشهای حضوری را در صورتی که برخی از دستگاهها این ظرفیت و توان را داشته باشند، به این موضوع بپردازیم.
وی در خصوص زیرساخت و ریلگذاری آموزش و پژوهش نیز بیان کرد: چند تفاهمنامه با دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش داشتیم که اگر اجرایی شود بخشی از مشکلات ما حل میشود زیرا یکی از مولفههای احیای امر به معروف مقوله آموزش است.
صابریون تشکیل و راهاندازی قرارگاه ۲۱ تیرماه را از اقدامات ارزشمند ستاد دانست و گفت: با توجه به اینکه ۲۱ تیرماه سالروز نامگذاری عفاف و حجاب است، تمام دستگاهها پایش شدند و طی دو مرحله گزارش به استانداری ارسال شد.
وی بیان کرد: اجرای عملیات مطالبهگری نیز گشت ارشاد مدیران است که در حوزه آب توسط گروههای مردمی انجام شد و در حوزه مسکن نیز طی چند روز آینده از مدیران حوزه پیگیری خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در استان همدان خاطرنشان کرد: ترک فعل مدیران سابق و لایق آب نیز داشتیم که طی گزارش محرمانه به نماینده ولی فقیه در همدان و ستاد کشور جهت تصمیمگیری تقدیم شد.
انتهای پیام/۸۹۰۰۳/